Fizetési feltételek

Vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

  • Utánvéttel történő teljesítés: a kézbesítőnek vagy a postán/automatánál fizet az áru átvételekor. (Az utánvétes fizetés felára 590Ft, mely a szállítási szolgáltató beszedési/utánvétkezelési díját tartalmazza.)
  • Banki előre utalással történő teljesítés:

Az automatikus rendelés visszaigazoló levélben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés/közlemény rovatában. Bankszámlaszámunkat megtalálja továbbá az üzemeltetői adatok között (Impresszum) is. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, e-mailben visszaigazoljuk a fizetés beérkezését, kiállítjuk a Számláz.hu rendszerén keresztül az elektronikus számlát, melyet a rendeléskor megadott e-mail címére elküldünk. Raktáron lévő terméket csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal vagy raktáron nem lévő termék esetében az a következői gyártói beszerzésünk során kerül megrendelésre (kivéve utánvétes fizetés választásakor).

  • Bankkártyávala Simple rendszerén keresztül:

A biztonságos online bankkártyás fizetés az OTP Simple magyar nyelvű felületén keresztül történik. A Simple felületén keresztül történő fizetés 100%-ig biztonságos, a bankkártya adatai nem kerülnek elmentésre. Nincs tranzakciós jutalék felszámolás, a Vásárló annyit fizet, amennyit a webáruházban vásárolt. A Simple-el gyorsan és biztonságosan, magyar nyelvű kezelőfelszínen fizethet webáruházunkban, az alábbi egyszerű lépéseket követve:

  • A rendelés jóváhagyása után Ön át lesz irányítva a Simple fizetési oldalára.
  • Töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód).
  • Erősítse meg a fizetést.
  • Elfogadott kártyák: MasterCard, Visa, Maestro, American Express
  • További részletes információkat a Simple-ről az alábbi tájékoztatóban itt olvashat.

 

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A termékekre vonatkozó használati utasítás/kezelési útmutatót a postázási értesítő e-mailben található linkre kattintva éri el vagy webáruházunkban a Használati útmutatók menüpontra kattintva.