Mérettáblázatok

 Merettabla ikon

Ha bizonytalan, hogy hogyan is mérje le magát, akkor itt talál segítséget hozzá
>> TESTMÉRETEK MÉRÉSE

 

Latex derékformálók mérettáblázat

A "Test derékbőség" oszlop alapján válasszon méretet! Itt találja azt az ideális test derékméretet, amire ajánlott az adott méretű derékformáló. Az első oszlopban a fűző kiterített állapotban mért minimum értéket láthatja, ez azt jelenti, hogy a legbelső kapocssorba kapcsolva ekkora a derékformáló kerülete derékban. Ha mérethatáron van, akkor inkább a kisebbet válassza.

 

Latex merettabla kesz

 

Divatfűzők és Acélmerevítős fűzők mérettáblázat

A megadott cm-es értékhatárok között áll szépen a fűző, ennek megfelelően próbálja kiválasztani az Önnek megfelelő méretet. Az Ön derékmérete legyen a kiindulópont! Keresse meg az Ön derékméretét, hogy melyik derékmérethez tartozik a táblázatban, így megkapja a Méret oszlopban a divatfűző méretét. A fűző hátul teljesen összehúzott, zárt állapotban ezen méreteknél kisebb. Azzal számolhat, hogy a fűző teljesen összehúzott állapotban a mell és csípőbőség kb. 8-10 cm-el kisebb a megadottnál, a derékbőség pedig 4-6 cm-el. Szívesen segítünk, ha bizonytalan a méretválasztásban.

Kosaras divatfűzők méretezése: A fenti divatfűző táblázat érvényes a mellrésznél kosaras fűzőkre is. A kosárméret A-B minden méret esetén! Tapasztalataim alapján ezek a fűzők kisebb mellű Hölgyeknek megfelelőek a méretezésük miatt, aki C-D kosaras melltartót hord, annak sokkal jobb választás a kialakított kosár nélküli fazonok.

A hosszított szabású fűzők kimondottan magas Hölgyeknek (170 cm felett) ajánlottak, ezeket ne válassza ha ennél alacsonyabb, mert nagyon hosszú lesz a fűző!

Divatfuzo merettabla kesz