Elállási jog

Nem az elképzeléseinek megfelelő a fűző? Sajnálattal vesszük és ebben az esetben természetesen élhet az elállás jogával, az alábbiaknak megfelelően.

A hatályos jogszabályok szerint, online vásárlás esetén minden Vevőnek a vásárlástól (postai átvételtől) számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben kell bejelenteni. Az elállási jog a webáruházban online vásárolt termékekre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza az Üzemeltetőhöz. Kérjük, hogy a rendelése számát is írja meg az elállást kérelmező e-mailben, hogy azonosítani tudjuk a tranzakciót.
  • A személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik!
  • Elálláskor a termék hiánytalan visszajuttatásának a költsége a Szolgáltatóhoz a Vevőt terheli.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal (mindenképp regisztrált küldeményként) küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 15 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a Vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Elállás esetén tehát a postaköltséggel csökkentett vételárat utaljuk vissza a Vevőnek. Ha a vásárláskor nagyobb összegben rendeltél és ingyenes postázást biztosítottunk számodra, akkor elállás esetén szintén a postaköltséggel csökkentett végösszeget térítjük meg.
  • Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, használatmentesen, sérülésmentesen az Üzemeltető részére visszajuttatni, az Üzemeltető nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a Vevő költségére.
  • Kérjük, hogy regisztrált küldeményként postázza vissza címünkre a terméket hiánytalanul, eredeti fóliás csomagolásában (csomagolás, címke).

Postacím:
PolarSys Bt.
2120 Dunakeszi
Ábrahám Pál u. 46/B