Vissza

Mérettáblázatok

Mérettáblázatok

 

Ha bizonytalan, hogy hogyan is mérje le magát, akkor itt talál segítséget hozzá
>> TESTMÉRETEK MÉRÉSE

 

Latex derékformálók mérettáblázat

A "Test derékbőség" oszlop alapján válasszon méretet! Itt találja azt az ideális test derékméretet, amire ajánlott az adott méretű derékformáló. Az első oszlopban a fűző kiterített állapotban mért minimum értéket láthatja, ez azt jelenti, hogy a legbelső kapocssorba kapcsolva ekkora a derékformáló kerülete derékban. Ha mérethatáron van, akkor inkább a kisebbet válassza.

 

 

Divatfűzők mérettáblázat

A megadott cm-es értékhatárok között áll szépen a fűző, ennek megfelelően próbálja kiválasztani az Önnek megfelelő méretet. Az Ön derékmérete legyen a kiindulópont! Keresse meg az Ön derékméretét, hogy melyik derékmérethez tartozik a táblázatban, így megkapja a Méret oszlopban a divatfűző méretét. A fűző hátul teljesen összehúzott, zárt állapotban ezen méreteknél kisebb. Azzal számolhat, hogy a fűző teljesen összehúzott állapotban a mell és csípőbőség kb. 8-10 cm-el kisebb a megadottnál, a derékbőség pedig 4-6 cm-el. Szívesen segítünk, ha bizonytalan a méretválasztásban.

Kosaras divatfűzők méretezése: A fenti divatfűző táblázat érvényes a mellrésznél kosaras fűzőkre is. A kosárméret A-B minden méret esetén! Tapasztalataim alapján ezek a fűzők kisebb mellű Hölgyeknek megfelelőek a méretezésük miatt, aki C-D kosaras melltartót hord, annak sokkal jobb választás a kialakított kosár nélküli fazonok.

 

Acélmerevítős fűzők mérettáblázat

Az acélmerevítéses fűzőknél az Ön derékmérete a meghatározó, kérjük az alábbi táblázatban a "MÉRETVÁLASZTÁSHOZ" c. oszlopban szereplő derékbőség adatokat használja és annak alapján határozza meg elsődlegesen az Önnek való fűzőméretet. Az acélmerevítéses fűzőknél az ideális fűző derékmérete 10-12 cm-el kisebb, mint a lemért derékbőség. Ha pl. az Ön derékbősége 76-80 cm közé esik, akkor a 26"-es fűzőméret a megfelelő, ezt a fűzőt maximum 66 cm-re lehet összehúzni a deréknál. Ne aggódjon nem lesz kicsi, hiszen a fűzőrésznek hátul 7-10 cm nyitva kell lennie, hogy szépen és kényelmesen viselhető legyen a fűző. A táblázat már így készült, tehát ha leméri a derékbőségét, akkor rögtön megkapja a hozzá tartozó fűzőméretet. További segítségként megtalálhatja a táblázat szürke részében azokat a méreteket amelyek a legkisebb, az összehúzott állapotot mutatják. Ha esetleg a határokon van a derékmérete vagy kissé aránytalanok a mell és csípőméretei, akkor ezek is segíthetnek eldönteni, hogy melyik fűzőméretet válassza. A kiindulási alap elsődlegesen azonban mindig a rózsaszín oszlopban látható derékméret legyen! A szürke méretek csak irányadók! A hosszított szabású fűzők kimondottan magas Hölgyeknek (170 cm felett) ajánlottak, ezeket ne válassza ha ennél alacsonyabb, mert nagyon hosszú lesz a fűző!

 

2019. Augusztus 19.